PG Slots Hakkımızda - Katarsis

Katarsis
EMDR & Psikolojik Danışmanlık Merkezi

Sormak istediğiniz bir şey mi var?

Bize Yazın

‘Nasıl bir hayat istersiniz’, diye sorulduğunda hepimiz, hep bir ağızdan ‘mutlu, sağlıklı, başarılı, sevgi dolu’  diye cevap veririz.

Hayatımızı; sevinçlerimiz, kederlerimiz, mutluluklarımız, amaçlarımız, beklentilerimiz, değişimlerimiz, dirençlerimiz yönlendirir. Yaşamımız kendi ellerimizdedir, ne istediğimizi bilir, ona ulaşmak için çaba gösterir ve emek veririz. Bazen hedeflerimize ulaşır, bazen de hayal kırıklıkları yaşarız. İşte böyle anlarda önemli olan; pes etmemek, yaşam enerjimizi yeniden toplamak ve kendimize inanarak yolculuğumuza kaldığımız yerden bütün gücümüzle devam etmektir.

Problemlerimizin üstesinden gelmek için hangi yeteneklere sahip olduğumuzu bilemeyebiliriz. Hayatımızın bu zorlu dönemlerinde bu becerilerimizi geliştirmek için bazen bir dosttan daha fazlasına ihtiyaç duyabiliriz. Tüm bu süreçte yaşamınızı kolaylaştırmak, kendinizi daha yakından tanımanız ve yaşadığınız hayattaki güzellikleri keşfetmeniz için güvenebileceğiniz bir yol arkadaşınız olsun ister misiniz?

KATARSİS BU YOLCULUKTA SİZLERİN REHBERİ OLMAYA HER ZAMAN HAZIR.

Sağlıklı düşünen insanlar danışmaktan çekinmezler.

Düşünce sistemini sağlıklı kılanlar hayattan keyif alır, tüm hayallerini gerçekleştirebilir. Bir problem yaşandığında insanlar ikiye ayrılır; soruna odaklananlar ve çözüme odaklananlar.

Sen hangi gruba giriyorsun?
Image

Yaşamının başrolü sensin!Ona sahip çıkmanın zamanın geldi...

Kendinin ve çevresinin farkında olan insanın yaşamında da mutlu, başarılı ve sağlıklı olduğu inancındayız. Mutlu olan insan çevresine mutluluk verir. Başarılı insan sevdikleriyle başarısını paylaşır. Her sorun bize yeni deneyimler kazandırır.